makarnayı çile çekmeden yemek herkesin hakkı!

Adamlar üşenmemiş bizim Türk insanı gibi uğraşmışlar başarmışlar.. Makarna yemek artık çok rahat hale gelecek.. iyi seyirler Türkiye.. bu ko... devamı..

21 Mayıs 2012 Dünya süt günü

Ülkemizde kabulü 21 Mayıs 1991 tarihinde kabul edilen Dünya Süt Günü her yıl 21 Mayıs - 28 Mayıs arası bir hafta olmak kaydıyla kutlamaları ... devamı..

kopya düzenine göre oturan öğrenciler

tarih yirmibir mayıs ikibinoniki'yi gösteriyordu. günün sonuna yaklaştığımız anlardan geriye kalan tweetler.. - kopya düzenine göre otur... devamı..

Dakikada 70 saatlik video yükleniyor

Doğumunun yedinci yılını kutlayan youtube, müthiş derecede büyümeye devam ederek alanında lider olmaya devam ediyor.. Geçtiğimiz yıl Youtube... devamı..

Büyük 75Kr, Küçük 50Kr

Ablama bak sen aşmış olayı kardeşim :) Bana bu kare biraz Kemal Sunal'ın bi filmini anımsattı. Tansiyon Büyük : 75 Kuruş Küçük : 50 Kuru... devamı..

Satılık Sıra!

Bunu paylaşmadan geçemezdim. Günü kapatamazdım aklımda kalırdı uyuyamazdım o derece yani :) Akıl küpü Cumhuriyetin öğrencileri bunlar.. Zeka... devamı..

Bir Karadenizlinin isyanı

Yurdum insanın en zeki, en mizahi insanlarıdır Karadenizli hemşerilerim.. Bakınız isyanını bile mizahi bir dille anlatmış. Sizde turist arka... devamı..

Aralık Sonu Ocakbaşı

Aralık Sonu Ocakbaşı :) İşte girişimci ruhu yurdum insanı modeli budur. :) iyi seyirler sevgili seyirciler.. görselin tam boyutu için üzerin... devamı..

Bayan Eleman Aranıyor!

İşte Size "Uzun Çarşı Butik" Mağazasının Eleman alımı ilanı :) Aranan Vasıflar iyiymiş. Kilo 54, Boy 174 adam manken arıyor kardeş... devamı..

Allah Rızası için 2 Damla Su

Gümüşhane'de bir tuvalet işletmecisinin isyanının geldiği son nokta. İşletmeci görselde şu ifadeleri kullandı. "Su parası cebinden ... devamı..

I love you Google

PageRank Checking Icon