kopya düzenine göre oturan öğrenciler

tarih yirmibir mayıs ikibinoniki'yi gösteriyordu. günün sonuna yaklaştığımız anlardan geriye kalan tweetler..

- kopya düzenine göre oturan öğrencilerin; yerlerinin değiştirilmesi sonrası bakışması, en hüzünlü ayrılık sahnesinde bile yok. (hoanes)

- Dukan diyetini aga babasi Pierre Dukan'i doktorluktan men etmişler. Simdi elimizdeki yumurta ve peynirleri yavasca yere bırakıyoruz. (niyans)

- adam iphone 5 daha ince olmalı diye kafayı ciziyor, bizim blackberry'de de pili cıkarılıp takılmayınca, orta tusu calısınca bi bayram havası (cerilevis)

- sevgilini serbest bırak dönerse yerdeki ekmeği sakız sanmıştır dönmezse pazartesi sendromu..bu böyle değildi ya (adonisliyazar)

- Başbakan Erdoğan milyonlarca işsizin yüreğine su serpti:"En azından pazartesi sendromu yaşamıyorlar". (telefizyon)

- Bayern Münih Başkanı Rummenigge: "Belki biz de bir gün Chelsea'nin evinde kupa kaldırırız." (kramponnet)

- Cemaat yıllar önce de Juventus ve Lazio'yu şike operasyonuyla ele geçirmeye çalışmış, başaramamıştı. Gene başaramayacak (beyinsiz_adam)

- Biri kurbağa öper.. Biri yüzyıllarca uyur.. Biri 7 cüceyle yaşar.. Biri kuleye kapatılır.. Bir masal prensesi olsan bile kadınlık zor zanaat (ardaerdik)

- Bazen neye trip attığımı ben bile anlamıyorum (gillerprensesi)

- Beyin:Gidip konuşsam mı? Kalp: Hadi! Gurur:Ya reddederse? Akıl: Ne kaybederiz? Karaciğer: Sonra kabak benim başıma patlıyor ya, gidin yatın! (NaferErmis)

bu konu için aramalar : twitter günün tweetleri, garip tweetler, twitter ne ayak, bu twitter ne işe yarıyor?, twitter olmasa napardık?, twitter seni çok seviyoruz, I love you twitter, yes twitter, harikasın twitter

Bu paylaşımın telif hakkının size ait olduğunu düşünüyorsanız eğer iletişim sayfasından bize bildirin kaldıralım. Bizi avukatla, mahkemeyle filan uğraştırmayın. Zaten işimiz mizah gelemeyiz öyle resmiyete filan hadi sağlıcakla..

Leave a Reply

I love you Google

PageRank Checking Icon